ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα είμαστε ξανά εμείς οι πρωταθλητές!»

Την ακλόνητη πίστη του για την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

 

Ο καθοριστικός δεύτερος γύρος ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο και βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή στο «AEL FC Arena» αντιμετωπίζοντας την Λάρισα.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς προιόντος του χρόνου βρήκε τα πατήματα του και πλέον έχει αρχίσει να αποδεικνύεται σε ιδιαίτερα σημαντική μονάδα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας ο 23χρονος στράικερ
των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην παρουσία του στους τελευταίους αγώνες και στη σημασία των γκολ που πέτυχε, ενώ δεν έκρυψε την ακλόνητη πίστη του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης.

-Για το πώς τα πάει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό

«Είναι καλό που έχω αρχίσει να σκοράρω, καθώς συνήθως έμπαινα στα ματς ως αλλαγή. Τώρα, σκόραρα σε δύο παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω περισσότερο. Πιστεύω πως τα γκολ θα με βοηθήσουν να “χτίσω” την αυτοπεποίθησή μου, που είναι πάρα πολύ σημαντική για έναν στράικερ.»

-Για τη διαφορά που έχει η ομάδα από τους διώκτες της

«Έχουμε έναν πόντο απόσταση από τους πιο κοντινούς διώκτες μας. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως από τη στιγμή που είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα είμαστε πρωταθλητές ξανά. »

-Για τους Ζντιέλαρ και Βούκοβιτς

«Ο Ζντιέλαρ με βοήθησε πολύ όταν πήγα στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ήταν παλιός εκεί. Με αυτόν και τον Βούκοβιτς βγαίνουμε και κάνουμε παρέα.»

-Για το αν του λείπει το Βελιγράδι

«Μιλάω με πρώην συμπαίκτες μου και παρακολουθώ το σερβικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζουν στο Europa League. Αυτή είναι πολύ σημαντική επιτυχία για το ποδόσφαιρό μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button