ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Το σύνθημα για θρίαμβο στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Με … κεκτημένη ταχύτητα από τον εκτός έδρας ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Ινεγκόλ,η εκπληκτική ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη του πρώτου φετινού ντέρμπι κορυφή αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία το απόγευμα του Σαββάτου (25/11-17:00)

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μπενίτεθ στάθηκε στην ανάγκη οι παίκτες του να τα δώοσυν όλα για την πρώτη τους νίκη επί του «Δικεφάλου» του Βορρά, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή της Α1:

:«Είναι το πέμπτο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν και για τις δυο ομάδες είναι πολύ νωρίς για να έχουν φυσιολογικό ρυθμό στη διοργάνωση. Ωστόσο όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στα προηγούμενα παιχνίδια θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή και έμπειρη ομάδα, θα είναι ένα καλό παιχνίδι για να συνεχίσουμε την πρόοδό μας ως ομάδα και θέλουμε να δώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας».

Χριστοφιδέλης: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης, που έχει …φάει με το κουτάλι τέτοιου είδους αγώνες τόνισε:

«Ξέρουμε εξ’ αρχής ότι ο βασικός μας αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαστε προετοιμασμένοι όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι αλλά και για όλα όσα ακολουθήσουν στην εξέλιξη της σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και αγωνιστικά και ψυχολογικά και αύριο θα κάνουμε αυτό που έχουμε στόχο σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Θα το αντιμετωπίσουμε σα να είναι τελικός, θα μπούμε για να κερδίσουμε και η νίκη είναι μονόδρομος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button