ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θα γίνω ακόμα καλύτερος”

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού Ντάνιελ Ποντένσε τόνισε πως θα χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρει ρυθμό, καθώς δεν αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες στην πρώην ομάδα του, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποντένσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για το φιλικό με την Αϊντχόφεν: «Στα πρώτα 60 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Στα τελευταία λεπτά βγαίνει και η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε πολλές αλλαγές, υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της ομάδας. Θέλει υπομονή, θέλω να κρατήσω το καλό διάστημα, αλλά να δούμε και τα λάθη για να βελτιωθούμε».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Έχω περάσει πολλούς μήνες χωρίς να παίζω και είναι σαν κάτι καινούριο, θέλω χρόνο. Όλοι με δέχθηκαν πολύ καλά στην ομάδα, γι’ αυτό ίσως φαίνεται πως έχω προσαρμοστεί καλά. Θέλω να παίρνω παιχνίδια και να βοηθήσω κι άλλο. Θα γίνω ακόμα καλύτερος».

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, τη Λουκέρνη: «Είναι δύσκολη αντίπαλος, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, μπορούμε νίκη και στα δύο ματς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button