ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέος: “Καταθέσαμε ψυχή”

Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος για την φουρνιά των παικτών που έχει στα χέρια του εμφανίστηκε ο προπονητής της Κ17, Τάσος Θέος, λίγο μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Σούπερλίγκα. Με τον έμπειρο κόουτς να κάνει ειδική μνεία στα παιδιά που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Έδειξαν όλοι οι παίκτες ότι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για το ματς που κάναμε στο 1ο μέρος, καθώς δεν είμαστε αυτοί που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, καταθέσαμε ψυχή, τα παιδιά έβγαλαν πάρα πολλά πράγματα.

Αυτή τη φουρνιά των παικτών θα πρέπει να την προσέξουμε, είναι πολύ σημαντικό αυτό για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς όλοι που αγαπάμε αυτό το άθλημα πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Εγώ είμαι από τους τυχερούς που έχω κατακτήσει με αυτά τα παιδιά των υποδομών 3 πρωταθλήματα. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα παιδιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, τον Παύλου που είναι δίπλα μας και γενικά όλο το επιτελείο. Όλοι βοηθούν να γίνουν οι παίκτες καλύτεροι όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και σαν χαρακτήρες για να βοηθήσουν και να κάνουν καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button