ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θέλω τουλάχιστον δύο τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό!

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σενεγάλης παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Παπέ Σισέ. Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο footempo.com αναφέρθηκε στην προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ενώ ξεκαθάρισε και τους στόχους που έχει θέσει με τους πρωταθλητές, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Διαβάστε τα ενδιαφέροντα που είπε ο Παπέ Σισέ στην ιστοσελίδα footempo.com:

Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά! Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο στην Αυστρία για περίπου δύο εβδομάδες. Μετά την Αυστρία θα έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε σε δεύτερο στάδιο στο Βέλγιο.

Όταν έφτασα το Σάββατο, ξεκινήσαμε με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις τις οποίες είχα κάνει και τον Ιανουάριο όταν επρόκειτο να υπογράψω. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός με άφησε στην Αζαξιό για να τελειώσω την σεζόν” είπε χαρακτηριστικά ο Παπέ Σισέ.

“Σχετικά με τις φιλοδοξίες του στην νέα του ομάδα εμφανίστηκε ξεκάθαρος: “Θέλω να κατακτήσω τουλάχιστον δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό φέτος! Είναι σπουδαίος σύλλογος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε ατομικό επίπεδο θέλω να δουλέψω για να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Γνώρισα ήδη τον νέο μου προπονητή και περιμένει πολλά από εμένα. Από την πλευρά μου θα δουλέψω πολύ για να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη τόσο του ίδιου όσο και των φιλάθλων του Ολυμπιακού”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button