ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλω να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα!»

Την δίψα του για την κατάληψη της ευρωπαϊκής κορυφής εξωτερίκευσε ο Κιμ Τίλι στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης του Ολυμπιακού.

 

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι πλέον ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, φανέρωσε ο Κιμ Τίλι.

Το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης των Πειραιωτών δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το μεγαλείο του Θρύλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, δίνοντας το έναυσμα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

Επίσης, αποκάλυψε ότι πριν πάρει την τελική του απόφαση, είχε συζητήσεις τόσο με τον τεχνικό Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι τον προέτρεψαν να αποδεχθεί την προταση του Ολυμπιακού χωρίς … δεύτερες σκέψεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κιμ Τίλι:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έφτασα το πρωί και επισκέφτηκα τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο. Όλα αυτά έφεραν συναισθήματα σε μένα, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, αν όχι το μεγαλύτερο και είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Για τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό και τί τον κέρδισε: «Από τη στιγμή που έλαβα την πρόταση, ως τη στιγμή που την αποδέχτηκα πέρασαν δύο μέρες. Ήταν εξαιρετική η πρόταση και με έκανε να αποφασίσω πολύ γρήγορα».

Για τις επαφές που είχε με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Βασίλη Σπανούλη: «Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και στη συνέχεια με τον Βασίλη Σπανούλη. Μιλήσαμε για πολύ ώρα και μου είπε να έρθω στην ομάδα. Μετά απ’ αυτά πήρα την απόφασή μου και μίλησα με τον ατζέντη μου»

Για τη συνύπαρξη με τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4»: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια. Είναι πολύ έμπειρος και είμαι ενθουσιασμένος που θα μάθω από αυτόν και θα παίζω μαζί του».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Οι στόχοι μου είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Euroleague. Να φτάσουμε ως το Final Four και να κερδίσουμε την Euroleague. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και θέλω να την βοηθήσω να τους πετύχει».

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Κάθε χρονιά έχω και ένα νέο συμβόλαιο σε καλύτερη ομάδα. Τώρα βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τιςπρώτες του εντυπώσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Πήρα πολλά όμορφα μηνύματα από τους φίλους της ομάδας, είναι πολύ ωραίο να σε υποδέχονται έτσι. Είναι ένα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά να τους ικανοποιήσω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button