Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλω να βοηθάω την ομάδα»

14642099_1437359009612444_2110915085944553063_n

Την ευτυχία του για το πανέμορφο γκολ, που πέτυχε, αλλά και την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Αστάνα εξέφρασε ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος είχε ο Ταρίκ Ελιουνούσι  από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού σε βάρος της Αστάνα αλλά και από το δικό του πανέμορφο γκολ, το οποίο ήταν και το «παρθενικό» του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Μια νίκη που χρειαζόμασταν μετά την ήττα με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλαμε να επανέλθουμε και αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος να το κάνουμε, στο γήπεδο μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Το καταφέραμε και είμαστε ευτυχισμένοι». Ήταν το αρχικό σχόλιο του διεθνούς Νορβηγού εξτρέμ των πρωταθλητω΄ν Ελλάδας, για να προσθε΄σει αναφερόμενος στο γκολ, που πέτυχε

«Στόχος μου είναι πάντα να τρέχω, να παλεύω για την ομάδα, σε κάθε φάση. Αυτό που θέλω είναι να αποδίδω καλά. Να έχω μια καλή εμφάνιση και να βοηθάω την ομάδα. Όταν μετά από όλα αυτά, καταφέρνω να σκοράρω, αυτό είναι ένα bonus, είναι το κάτι παραπάνω που θέλω. Είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα. Είχα σήμερα την τύχη να το καταφέρω αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όταν ρωτήθηκε κατά πόσο μπορεί αυτό το 4-1 επί της Αστάνα να αποτελέσει τονωτική ένεση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ελιουνούσι τόνισε:

«Η αυτοπεποίθηση είναι μια πολύ σημαντική λέξη για την ομάδα μας. Η σημερινή νίκη σίγουρα μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Βέβαια το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Θα μπορούσαμε όμως να χρησιμοποιήσουμε την ανεβασμένη ψυχολογία μας για το παιχνίδι αυτό. Δύσκολο παιχνίδι, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button