ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλουμε το Ρέντη γεμάτο» (Video)

Η Τζίνα Λαμπρούση και ο Αλέξανδρος Γούνας μίλησαν στη εκπομπή  του Ολυμπιακού ΣΦΠ που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (23/4) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.

Η διεθνής κεντρική μπλοκέρ αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών της Volleyleague Γυναικών με τον Αρη και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον τρίτο τελικό (30/4) προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το ιστορικό τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάλεντζ Καπ). Από την πλευρά του ο Αλεξάνδρος Γούνας μίλησε για την εντυπωσιακή νίκη επί της Μπρέσια και τη συνέχεια σε Α1 και Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα και ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του συλλόγου κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV.

Αποσπάσματα των συνεντεύξεων:

Τζίνα Λαμπρούση: «Στον τρίτο τελικό να σείεται το Ρέντη»

Για τη εφετινή σεζόν: «Με την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε κάνει το τρέμπλ. Είναι προφανές πως πρόκειται μια επιτυχημένη χρονιά για όλους καθώς όλοι συνέβαλλαν στις επιτυχίες. Θα είναι μια ιστορική χρονιά».

Για τον εκτός έδρας τελικό με τον Άρη: «Δεν υπήρχε απευθείας μετάδοση ώστε να δει και ο κόσμος έναν τελικό. Δυστυχώς μεταδίδονται μόνο τα παιχνίδια στο Ρέντη όπου καλύπτονται από το OSFP TV, που μας στηρίζει και μας προβάλει. Πήραμε τη νίκη και κάναμε το 2-0. Θέλουμε τη Δευτέρα να πάρουμε την τρίτη νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσει η χρονιά επιτυχημένα. Μετά υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και για να ανασυγκρότηση. Κίνητρο του κάθε αθλητή είναι να βελτιώνεται και πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω και κάθε χρόνο να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο να περνάς από το ένα δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο άλλο. Προερχόμενες από το ελληνικό πρωτάθλημα που το επίπεδο δεν είναι υψηλό προσπαθούσαμε να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά είναι δύσκολο να γυρνάς το κουμπί και να παίζεις πανέτοιμος απέναντι σε αντιπάλους που αγωνίζονται σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Πίσω από όλα υπάρχει δουλειά που γίνεται από έναν πολύ καλό προπονητή και δουλεύουμε ώστε να είμαστε πάντα έτοιμες. Ελπίζουμε αυτό να αρχίσει να γίνεται και στις άλλες ομάδες ώστε να ανθίσει ξανά το γυναικείο βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός σιγά – σιγά έβαλε τις αγωνιστικές βάσεις και στηρίζει όλη την προσπάθεια ο κόσμος με την ιδιότητα του μέλους και με την κάρτα φιλάθλου. Θέλει καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, Να βελτιώνεσαι και να ανεβαίνεις σκαλοπάτι – σκαλοπάτι».

Το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε το Ρέντη γεμάτο. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν σε ακόμα ένα παιχνίδι και να σείεται το γήπεδο».

Αλέξανδρος Γούνας: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανένα αντίπαλο»

Για το παιχνίδι με την Μπρέσια: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην έδρα μας και με την στήριξη του κόσμου μας έχουμε δείξει ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Παίζουμε καταπληκτική άμυνα και διαθέτουμε όλο το ταλέντο να σκοράρουμε στην επίθεση. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε ξεκινήσει εκπληκτικά. Σίγουρα παίζουμε καλύτερα και μας βγαίνουν πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε ματς είναι ένας τελικός για εμάς και αυτό έχει σημασία ειδικά σε έναν όμιλο που κρίνονται όλα στις λεπτομέρειες. Στόχος μας από την αρχή ήταν να μείνουμε αήττητοι μέσα στην έδρας μας. Ετσι και με την Μπρέσια μπήκαμε δυναμικά από την αρχή και επιβάλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη».

Για τη δουλειά που γίνεται: «Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ στην πισίνα. Αυτό που βγαίνει στους αγώνες δεν είναι προσπάθεια μόνο μιας χρονιάς, αλλά προσπάθεια και δουλειά χρόνων αυτή που γίνεται γα να βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Η σκληρή δουλειά είναι που καρποφορεί».

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κάνει επιλογές στους αντιπάλους στα χιαστί. Είμαστε από τα φαβορί να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχουν καλύτεροι ή χειρότεροι αντίπαλοι. Για να φτάσεις στο φινάλε πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Σημαντικό για εμάς είναι να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Αν παίζουμε όπως μπορούμε δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάντα δίνουμε το 100% και είναι σημαντικό αυτό ώστε να διατηρείσαι σε υψηλό επίπεδο. Δίνουμε τα πάντα μέσα στην πισίνα, ώστε να έχουμε κάνει ότι μπορούμε και να βγούμε “πεθαμένοι’ από το νερό. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει και μπορούμε, λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να μας βάλουν δύσκολα».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button