ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς»

Την απαιτούμενη συγκέντρωση ζήτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού  Μπράνκο Κοβάτσεβιτς από τις παίκτριές του ενόψει Άρη.

 

Με ξεκάθαρο στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της στο νέο πρωτάθλημα της Α1, η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου (28/10)

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στις δηλώσεις του στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με την ομάδα της θεσσαλονίκης, ζητώντα ςαπό τις παίκτριές του να μπουν με την απαιτούμενη προσήλωση:

«Ο Άρης είναι αυτή τη σεζόν μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Όσον αφορά εμάς, είμαστε καλύτερη ομάδα από την περσινή σεζόν και όταν παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά ο στόχος μας είναι η νίκη».

 

Γιώτα: «Είμαστε έτοιμες»

Από την πλευρά της η Κατερίνα Γιώτα στάθηκε στη σημασία που έχιε αποκτήσει για την ομάδα το γδογνός ότι θα δ΄σει το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι μπροστά στο ένθερμο οινό της μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας επί του ΑΟ Θήρας:

«Μετά τη νίκη στη Σαντορίνη, δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και περιμένουμε να αγωνιστούμε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας. ΕίμαστΕ έτοιμες για αυτό το ματς έχουμε κάνει τη σωστή προετοιμασία και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button