ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλει τον Σα η Μπέτις!»

Έντονο ενδιαφέρον της ομάδας της Ανδαλουσίας για τον 26χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση για τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού της αγωνιστικής περιόδου, που φτάνει στο τέλος της.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» είναι απόλυτα λογικό να έχει προξενήσει το ενδιαφέρον συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, την Τετάρτη (24/40 πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Μπέτις προς το πρόσωπο του διεθνούς γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, η «A Bola» υποστηρίζει ότι η ισπανική ομάδα, η οποία εφέτος αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League έχει ξεχωρίσει τον Πορτογάλο για τον οποίο ετοιμάζεται να κάνει κίνηση απευθυνόμενη στην Πόρτο, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του.

Τη ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση της Πόρτο, ώστε να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, με τους υπεύθυνους της ομάδας και πρώτο και καλύτερο τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την εφετινή παρουσία του Πορτογάλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button