ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει “στρατιώτες” έτοιμους για όλα για το 8ο

Εχουμε αγώνα σήμερα. Και τι  αγώνα.Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Γιουβέντους, η οποία έχει τεράστιο ενδιαφέρον για να πάρει την πρόκριση ,αλλά και ο Ολυμπιακός παίζει την νυστεροφημία του και τη δυναμική του.

Πλέον, μπαίνοντας στο Δεκέμβρη, έχουμε μπει και στην ευθεία για πολλά και σημαντικά πράγματα που αφορούν στον Ολυμπιακό, με κορυφαίο όλων το Πρωτάθλημα.  Διότι για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παίξει και του χρόνου με τις κορυφαίες ομάδες θα πρέπει  να κατακτήσει το 8ο σερί, όντας στα προκριματικά στους ισχυρούς.

Πλέον, στον “πόλεμο” που γίνεται, άπαντες οφείλουν να δώσουν τα πάντα  για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και απαγορεύεται ο οποιοσδήποτυε να είναι είτε αδιάφορος,είτε άψυχος. Το χουμε ξανα πεί και ξαναγράψει. Για να φοράς την “ερυθρόλευκη” πρέπει να έχεις καρδιά ,πρέπει να έχεις ψυχή ,πρέπει να το  λέει η περδικούλα σου.

Εξού και η αποπομπή των “τεσσάρων”, οι οποίοι και θα προπονούνται μόνοι τους μέχρι να βρουν ομάδα. Ο Καπίνο “πλήρωσε” την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ καιτην εν συνεχεία απογοήτευση του από τη στιγμή που του πήρε τη θέση ο Προτό.

Ο Καρσελά ήρθε με τη στόφα του “υδραυλικού” αλλά ο άνθρωπος δεν μπορούσε να ντριμπλάρει ούτε κώνο, ο Ζντιέλαρ μπορούσε να προσφέρει, αλλά “πλήρωσε” το γεγονός ότι δεν είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μίλιτς ήταν αόρατος.

Αυτή η κίνηση, λοιπόν της διοίκησης , κατέδειξε και  στους άλλους που θα ακολουθήσουν,αλλά και σε αυτούς που θα μείνουν ,αλλά και σε όσους έρθουν  ότι   ήδη ξεκίνησε η αντεπίθεση και οι “στρατιώτες” που θα μείνουν θα πρέπει σε κάθε ματς να καταθέτουν κάτι παραπάνω από το 1000% μέσα στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button