ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλει Μαζουακού η Σάντερλαντ»

mazoyakoyyyyy

Στο έντονο ενδιαφέρον των «Μαύρων Γατών» για τον 23χρονο Γάλλο μπακ του Ολυμπιακού αναφέρονται βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Κάθε ημέρα, που περνάει όλο και φουντώνουν οι αναφορές διεθνών Μέσων ενημέρωσης, που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μετά το ναυάγιο, στο οποίο φαίνεται πώς οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις με την Λιόν για την παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, νέα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας, που αναφέρονται στο φλερτ της Σάντερλαντ προς τον 23χρονο Γάλλο μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tribalfootball.com,», όπου τονίζεται ότι η Σάντερλαντ κατέθεσε πρόταση για τον Αρτούρ Μαζουακού τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι στην πορεία, με άμεση συνέπεια ο Αρτούρ Μαζουακού να παραμείνει στον Θρύλο.

Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί μετά την αποχώρηση του Ντε Αντρέ Γιέλντιν ο Σαμ Αλαρντάις φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ, πέραν του Φαν Άανολτ.

«Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, ενδιαφέρει τη Σάντερλαντ», τιτλοφορείται το κείμενο και συνεχίζει. «Ο Φαν Άανολτ θα παραμείνει η πρώτη επιλογή μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για τέσσερα χρόνια ακόμα και ο Αλαρντάις ενδιαφέρεται να φέρει έναν νέο αριστερό μπακ μετά την αποχώρηση του δανεικού Ντε Αντρέ Γιέλντιν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button