ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει Καρύδια να φοράς την “Ιερή Ερυθρόλευκη”

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι είχα γράψει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, πάνω από όλα δεν θα έπρεπε να αδικήσουν τους ίδιους τους εαυτούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό .Και  τελικά το μόνο που έκαναν ήταν αυτό. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που κοντέψαμε να κοιμηθούμε ,χωρίς ρυθμό, και με τον Ολυμπιακό που όφειλε να το κάνει αυτό  να παίζει σε ένα αργό τέμπο με σημαντικό πρόβλημα στην δημιουργία και την μπάλα να μη φτάνει σωστά στον Καρίμ, ο Πάρντο είχε πιο πολλές κακές από καλές στιγμές και ο Μιραλάς, έτσι όπως παίζει η ομάδα, να μην μπορεί να βοηθήσει.

Με λίγα λόγια μία αδιανόητη χαλαρότητα ,μία ομάδα που έμοιαζε να παίζει χωρίς πλάνο. Στα δικά μου μάτια ,οι αλλαγές ουσιαστικά έπρεπε να ήταν δύο. Φορτούνης αντί Οτζίτζα και Μάριν αντί Πάρντο.   Ο Φορτούνης, όχι για μεγάλο διάστημα από το 55  που μπήκε βοήθησε και κάπου εκεί έπρεπε να μπει ο Γερμανός που θα ανακάτευε περισσότερο την άμυνα του Παναθηναϊκού. Αλλωστε είναι από τους πιο  φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας.

Το χειρότερο από όλα ,όμως, είναι ότι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 έπαιξε καλύτερα. Πίεσε τον Ολυμπιακό και τον …ανακάτεψε με την είσοδο του Μουνιέ.  Βέβαια, από την άλλη, ρε Τζούρτζεβιτς..Δύο φορές αδερφέ μου , κάνεις το χειρότερο..Κάνεις λόμπα τη μία φορά και μετά αντί να τη “σπάσεις” προς τον Μιραλάς σωστά ή να “σκοτώσεις” τον Βλαχοδήμο κάνεις πάσα στον …Αυλωνίτη. Εκεί θα τελείωνε το ματς και ας έδινε  το μούφα πέναλτι ο Ευαγγέλου.

Το χω πει και γράψει ουκ ολίγες  φορές. Γουστάρω οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν πάθος και να μην ..περπατάνε. Αν ο Τζούρτζεβιτς είχε βάλει ένα από τα δύο γκολ ,η ομάδα θα είχε κερδίσει ακόμα και παίζοντας μέτρια έως άσχημα. Απλά με τη νίκη θα είχε καλυφθεί το πρόβλημα.

Από κει και πέρα,όμως , αυτές οι αλλαγές στην 11άδα, που θυμίζουν προπονητή Football manager σε κρίση,  σαφέστατα και προβληματίζουν. Δεν κρίνω αν είναι καλός η κακός ο Γκαρθία, αλλά κρίνω τι παρουσιάζει. Ναι..Δεν είναι δική του η ομάδα.Ναι , υπάρχει θέμα με την φυσική κατάσταση ,αλλά Οσκαρ έχεις πράγματα να διαχειριστείς και παίκτες.  Πρέπει η ομάδα να έχει μία σταθερότητα και ένα κορμό στην 11άδα και όχι άλλους 11 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και άλλους με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Προσωπικά θέλω 25 Προτό.  Να τρέχουν ,να σκοτώνονται, να πονάνε,να παλεύουν για την ομάδα…  Και όχι πληρωνόμαστε στην ώρα μας ,λύσαμε τα προβλήματα της ζωής μας και instagramaroume ασύστολα.

Η φανέλα του Ολυμπιακού θέλει ……..Καρύδια να τη φοράς.

Για το τέλος θέλω να πω κάτι σε ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Ολυμπιακοί.  Πόσο μάγκες είστε που βρίζετε τον Μαρινάκη; Οταν έπαιρνε τα Πρωταθλήματα ήταν καλός. Οταν έσωσε τον Ολυμπιακό απο τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης  ήταν καλός…Οταν χάνει και κανένα πρωτάθλημα, το πρώτο από τότε που ανέλαβε, κάποιοι κονιόρδοι, πιο Ολυμπιακοί από αυτόν, ως φαίνεται  τον περνάνε γενεές 14 και παίζουν το παιχνίδι των αντιπάλων. Και .κλασικά όταν τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά ο Μαρινάκης θα ξαναγίνει Προεδράρα και όλα τα υπόλοιπα. Μάγκες ή είστε Ολυμπιακοί ή  μας δουλεύετε..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button