ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει Καρδιά-Πάθος-Θέληση-Μυαλό

H ισοπαλία στην Τρίπολη είναι κάτι σαν ..ήττα μετά τη νίκη, με μπόλικο σπρώξιμο του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου είναι  μπροστά με +1 και ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να κυνηγάει .  Για να τα λέμε όλα όμως τίποτα δεν τελείωσε και έχει πολύ δρόμο ακόμα το θέμα.

Γιατί …για να τα λέμε όλα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι δεν ζαλίζεται ψηλά, όπως πρίν λίγα χρόνια που ήταν στο +5 και έχασε την κούπα, αλλά και δεν πείθει με την παρουσία του. Το έδειξε και στο Αγρίνιο όπου χρειάστηκε ένα “πέτσινο” πέναλτι για να κερδίσει.

Ας πάμε όμως στα δικά μας. Ο Ολυμπιακός, χάνοντας το πρώτο ημίχρονο, έβγαλε πολλά σημάδια του πρόσφατου κακού παρελθόντος. Πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία, ο Σισέ θα πρέπει  να μάθει να είναι ψύχραιμος και για αυτό ίσως η ανάγκη απόκτησης αμυντικού είναι σημαντική από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Μποτία και αν δεν ήταν ο Προτό ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα.Ρομαό και Ζιλέ φάνηκαν κουρασμένοι, αλλά δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει ο Ταχτσίδης που έχει ποιότητα αλλά είναι αργός για τέτοιας ταχύτητας αγώνες.

Επιθετικά και για να τα λέμε όλα επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είναι Playstation  και πιστεύουν ότι ο Μιραλάς θα παίρνει μόνος του τα παιχνίδια να τους ενημερώσουμε ότι εδώ είναι Real Life.Και θέλει υπομονή ακόμα και ο Κέβιν. Που θα μπορούσε και πάλι να σκοράρει  με τα δύο φάουλ που εκτέλεσε  και γενικά η ενέργεια που βγάζει είναι απίστευτη και όσο  περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος.

Ο Μάριν,μετά απο καιρό έκανε ένα κακό παιχνίδι, τώρα που κλήθηκε να παίξει στην  φυσική του θέση (δεκάρι) ,με το θετικό γεγονός να είναι η παρουσία του Οτζίτζα που πραγματικά  όσο έπαιξε έδειξε λες και δεν έλειψε ποτέ. Ενας παίκτης με ηρεμία-τακτική και σιγουριά στο παιχνίδι του.

Οσο για τον Φορτούνη ,αν είναι έτσι όταν παίζει βασικός με ένταση και δυναμική, όπως  όταν μπαίνει αλλαγή,πραγματικά δεν “βλέπει” κανένα.

ΥΓ : Ο Καημένος ο Κούτρης τα χει “παίξει” από αριστερά..

ΥΓ2: Η ομάδα δεν πήρε διπλό αλλά το πήρε ο κόσμος με την παρουσία του.

ΥΓ3: Ξεκάθαρα φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους να δίνουν σφυρίγματα υπερ του Ολυμπιακού όπως σε καταφανέστατα πέναλτι όπως  του Τριανταφυλλόπουλου με τον Καρίμ . Στα…σπρωξίματα όμως τύπου Βαρέλα με Μιχάι κουβέντα…Τίποτα.

ΥΓ4: Πήγαν οι Αγγελόπουλοι μίλησαν στους παίκτες στο ΣΕΦ.Θετικό γεγονός η παρουσία ,το θέμα είναι να βάλουν μυαλό κάποιοι,

ΥΓ5: Επειδή είπαμε για τη διαιτησία, ο ρέφ έδωσε ΜΟΝΟ τέσσερα λεπτά καθυστέρησης. Με τόσες καθυστερήσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι, μάλλον λίγα μου φαίνονται.

ΥΓ6: 11Προτό θέλω.. Παίκτης -ψυχάρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button