ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Politehnica Iasi CS τίμησε τον Ολυμπιακό!

Ο ιστορικός σύλλογος της Ρουμανίας βράβευσε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , αλλά να έρθουν σε επαφή με στελέχη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είχαν οι εκπρόσωποι της ομάδας Ίαση της Ρουμανίας.

Ο ιστορικός σύλλογος της Ρουμανίας Politehnica Iasi CS  αποτελείται από εννέα τμήματα μεταξύ αυτόν ομάδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου και ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας με βασικό χορηγό τον τοπικό δήμο.

Στην Ελλάδα βρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας  Manole Vasile ο πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ Toma Gabriel και ένας δικός μας άνθρωπος ο Στάθης Σμυρής Marketing Director

Οι εκπρόσωποι της Ρουμανικής ομάδας είχαν σειρά επαφών με στελέχη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ συζητώντας για αρκετά θέματα που αφορούν τις ακαδημίες και την ευρύτερη συνεργασία στο θέμα αυτό για νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν και να ζήσουν από κοντά την λειτουργία μιας ομάδας με Ευρωπαϊκούς τίτλους και αυτές  οι εμπειρίες θα μεταφερθούν στην Ρουμανία όπου θα διεξαχθεί και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πριν τον αγώνα με την Μπάμπερκ στο ΣΕΦ οι Toma Gabriel και Manole Vasile με τον Στάθης Σμυρή παρέδωσαν στον Παναγίωτη Αγγελόπουλο επιστολή από τον Δήμαρχο της πόλης και αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος  Chirică Mihai.

Στην συγκεκριμένη πόλη υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς αλλά και φοιτητές με πολύ μεγάλη αγάπη στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στον Βασίλη Σπανούλη κάτι που άλλωστε έδωσε την ιδέα να έρθουν σε επαφή με τους πρωταθλητές.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ομάδας Politehnica Iasi CS δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επαφές τους με τους πρωταθλητές ενώ με την μεσολάβηση του Στάθη Σμυρή θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε ο Ρουμανικός σύλλογος να παίρνει συμβουλές και εμπειρίες από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button