Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 9η Δεκεμβρίου των προκρίσεων! (Videos)

osfprokriseis

Δύο προκρίσεις στα προημιτελικά και στους «16» του Champions League έχει πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Άννας.

Ιδιαίτερα γουρλίδικη έχει αποδειχθεί για τα ευρωπαϊκά δεδομένα του Ολυμπιακού η 9η Δεκεμβρίου!

Η σημερινή ημερομηνία ξυπνάει αρκετά ευχάριστες αναμνήσεις στους απανταχοιύ οπαδούς της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, το Redaroume. gr σας θυμίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει δύο παλικαρίσιες προκρίσεις τόσο στην προημιτελική φάση, αλλά και στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Άννας!

Ας τις θυμηθούμε

Η πρόκριση στους «8» στο παγωμένο Μάξιμιρ!

Η πρώτη φορά μας φέρνει τη θρυλική σεζόν 1998-99. Συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου του 1998 ο Θρύλος με γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο 64’ απέσπασε 1-1 από την Κροάσια Ζάγκρεμπ και πανηγύρισε την μεγαλύτερη πρόκριση της μέχρι τώρα ευρωπαϊκής ιστορίας του, αφού σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

 

Η νίκη-πρόκριση με 1-0 επί της Άρσεναλ με Λεονάρντο!

Πιο σατανικές όμως οι συμπτώσεις για τον Θρύλο, που ξυπνούν μνήμες από την περίοδο 2009-10.

Στο αποχαιρετιστήριο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League αντίπαλος του Θρύλου ήταν η Άρσεναλ στις 9 Δεκεμβρίου (σ.σ. όπως ακριβώς θα συμβείκαι τώρα), με τους Πειραιώτες να κερδίζουν 1-0 χάρη σε νέο γκολ του Λεονάρντο στο 47’, ο οποίος μάλιστα το αφιέρωσε στη νεογέννητη κόρη του!!! Μία νίκη, που τους έδωσε την δυνατότητα να πανηγυρίσουν την προκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button