Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ώρα της αλήθειας

H εβδομάδα που ξεκινάει,αλλά και η επόμενη που έρχεται, είναι ιδιαίτερη και εξόχως σημαντική για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Με τους  Πρωταθλητές να θέλουν,μέσα στο Βελιγράδι, να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι  οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα ψέματα..τελειώσαν και πλέον  η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.  Ο Ολυμπιακός, μέχρι τώρα, πραγματοποίησε εξαιρετικές κινήσεις  στο μεταγραφικό παζάρι και ο Μπέσνικ Χάσι, σαφέστατα και θα πρέπει να είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος άνθρωπος, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ότι ζήτησε του το έφερε.

Ολο αυτόν τον καιρό η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά στην προετοιμασία, σαφέστατα έδειξε πολλές και σημαντικές αρετές ,έδειξε σίγουρα και κάποιες αδυναμίες που είναι όμως φυσιολογικές στο κομμάτι της εποχής που είμαστε.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τα περσινά, ο Ολυμπιακός έπαθε, αλλά κυρίως έμαθε και τώρα θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα της επιστροφής, εκεί όπου και ανήκει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα…Αστέρια.

Ο Χάσι έχει βέβαια και τις ατυχίες ,όπως οι τραυματισμοί των Ομάρ-Ταχτσίδη και Μποτία. Αλλα πιο κομβική θεωρώ την απουσία του Νορβηγού που ήταν  πάρα πολύ καλός και ανανεωμένος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχει “διαβάσει” την  Παρτίζαν και ξέρει ,όπως είπε και στους παίκτες του, ότι ένα τεράστιο αβαντάζ των “Μαυρόασπρων” του Βελιγραδίου θα είναι  ο κόσμος τους, που θα γεμίσει το ” Παρτιζάνα” και θα πάει να κάνει κόλαση το γήπεδο.

Μέσα σε αυτό τον ενθουσιασμό των Σέρβων, ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιτάξει ηρεμία και καθαρό μυαλό και δεν πρέπει επ ‘ουδενί λόγω να αφήσει τους Παρτιζάνους να αλωνίζουν στην περιοχή του.  Η μάχη του κέντρου πρέπει να κερδιθεί και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει η τριάδα στα χαφ. Σιώπης και Οφόε μοιάζουν οι πιθανοί μεαζ.ι με τον Φορτούνη ,αν ο Χάσι επιλέξει τον Ρομαό ως παρτενέρ του Σισέ. Βέβαια ,από τη στιγμή που και ο Ρέτσος είναι οκ,τότε αυτόματα θέτει και αυτός υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα,ενώ υπάρχει και ο Βούκοβιτς ,που δεν έχει “δέσει” ΄όμως ακόμα με την ομάδα και είναι λογικό.

Για τη θέση του φορ, θεωρώ ότι ο Μπέν έχει προβάδισμα με τους Μάριν και Πάρντο ,αριστερά και δεξιά στα άκρα.

Η Παρτίζαν,εν κατακλείδει δεν τρομάζει, αλλά ο Ολυμπιακός -που είναι μία ομάδα η οποία στα νοκ άουτ δεν έχει πολύ θετικά αποτελέσματα -θα πρέπει να προσέξει πολύ..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button