ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η πίεση είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός”

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην συνδρομητική τηλεόραση. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν πιο ουσιαστικοί στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ, κράτησε την εικόνα του πρώτου λόγω της αμυντικής λειτουργίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα η ομάδα μας βελτιώθηκε περισσότερο από το πρώτο φιλικό με την Βάτενς. Είχαμε καλές αμυντικές καλύψεις πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μας γιατί εμφανιστήκαμε πιο καλά οργανωμένοι αμυντικά, διότι είναι κάτι που θέλω πολύ να το δω φέτος από τους παίκτες μου Στο δεύτερο ήμασταν βέβαια πιο εντυπωσιακοί, σκοράραμε τα γκολ αλλά εγώ θα κρατήσω το πρώτο μέρος. Γιατί είχαμε αυτή τη καλή αμυντική λειτουργία που ήθελα να δω. Η δουλειά μας που έχουμε κάνει εδώ και 20 μέρες είναι σκληρή. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τα παιδιά”.

Σε ότι αφορά την πίεση που είδαμε στο παιχνίδι σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος:

“Η πίεση είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Το γνωρίζω πολύ καλά. Όσο πιο ψηλά πιέζεις και κρατάς την μπάλα έχοντας την κατοχή, τότε έχεις και τον έλεγχο. Αν θέλουμε να είμαστε ηγέτες, τότε πρέπει να συνεχίζουμε να πιέζουμε. Η αντίδραση είναι αυτή που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button