ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

 

Στην ανάγκη η ομάδα βόλεί του Ολυμπιακού να βρει τα πατήματά της αναφέρθηκε ο διεθνής λίμπερο των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Στεφάνου. 

Η εύρεση της απαιτούμενης ομοιογένειας, που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών, αποτελεί το ζητούμενο για τη ερχόμενη σεζόν σύμφωνα με τον Γιώργο Στεφάνου.

Ο διεθνής λίμπερο των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της media day υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα είναι πανέτοιμοι να δείξουν το πρόσωπό που θέλουν στην έναρξη των επίσημων παιχνιδιών της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου:

«Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους. Εμείς έχουμε δέκα μέρες τώρα όπου έχουν ενσωματωθεί οι ξένοι αθλητές μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία μας κυλάει ομαλά. Είναι μια λίγο δύσκολη περίοδος για όλους τους αθλητές. Μέχρι στιγμής είμαστε όλοι υγιείς και δουλεύουμε κάτω από τις οδηγίες του νέου μας προπονητή. Το κλίμα είναι καλό, αρχίζουμε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας γιατί αν αναλογιστεί κανείς ότι από την περσινή ομάδα έχουν μείνει 4 παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε νέοι μεταξύ μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά πάνω από όλα με υγεία και χωρίς απρόοπτα. Η ομάδα χρειάζεται το χρόνο για να βρει τα πατήματά της και σαφή εικόνα θα έχουμε μετά τα Χριστούγεννα. Η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο της αφού ξεκινήσει το πρωτάθλημα οπότε θα είμαστε σε θέση να έχουμε ασφαλή εικόνα και μέχρι τότε δουλειά».

Όταν ρωτήθηκε για τι πρώτες εντυπώσεις από τον νέου του προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε:

«Νέος προπονητής με νέες αντιλήψεις πάνω στο άθλημα σε σχέση και με τον περσινό. Λίγο πολύ όμως όλοι οι αθλητές έχουμε μάθει να λειτουργούμε με ξένους αθλητές και είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε μέσα στο ταραφλεξ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button