ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα μας έχει εμπειρία και ποιότητα»

Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Challenge Cup  εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Την ακλόνητη πίστη του για την κατάκτηση του Challenge Cup  για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού φανέρωσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς!

Ο Σέρβος αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας των νταμπλούχων Ελλάδας στην διοργάνωση, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στάθηκε στην επειρία τέτοιων αγώνων που έχου αποκτήσει πλέον οι παίκτριές του κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου, τονίζοντας ότι η πίεση πλέον έχεi μεταφερθεί στην πλευρά της Μπούρσασπορ:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την Μπούρσα για την φιλοξενία τόσο εδώ όσο και στο Τουρνουά προετοιμασίας πριν το ξεκίνημα της χρονιάς.  Ο Ολυμπιακός σαν ομάδα έχει ποιότητα αλλά δεν είχε ευκαιρίες να δοκιμάσει τις δυνατότητες του, πράγμα που συνέβη σε αυτό το Τουρνουά. Αυτό μας βοήθησε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και μας έδωσε ώθησε στον δρόμο μας για τον τελικό.  Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα μικρό πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Ίσως είχαμε μια πίεση παραπάνω αλλά τώρα αυτή η πίεση έχει μεταφερθεί στην ομάδα της Μπούρσα».

Αύριο περιμένουμε πολύ καυτή ατμόσφαιρα, πιστεύετε ότι θα επηρεάσει την ομάδα σας;

«Είδαμε κάποια παιχνίδια στο βίντεο, τα οποία ήταν χωρίς ήχο. Έχουμε εμπειρία από τη φετινή σεζόν. Έχουμε παίξει πολύ καλά παιχνίδια μακριά από την έδρα μας φέτος. Μόνο σε ένα δεν τα πήγαμε καλά, στο προηγούμενο στη Ρωσία, αλλά τελικά κατακτήσαμε την πρόκριση. Η ομάδα μας είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε όχι και τόσο… φιλικές έδρες. Οπότε πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα αύριο δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο για εμάς»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button