ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα μας έδειξε ψυχή!»

Στους τομείς που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μειώσει τη σειρά σε 2-1 αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, δίνοντας το σύνθημα για τη τελική αντεπίθεση και την ανατροπή.

 

Στην ψυχή, αλλά και την αγωνιστικότητα, που έδειξαν η ίδια και οι συμπάικτριές της στον τρίτο τελικό απέναντι στην Βουλιαγμένη, απέδωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη τους λόγους, ποιυ οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην νίκη με 11-9.

Η διεθνής φουνταριστή επίσης, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα πρέπει να πάνε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στον τέταρτο τελικό, ώστε να στείλουν την σειρά ξανά στον Πειραιά στην μάχη για τον τίτλο:

«Έγινε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα σήμερα εδώ στον Πειραιά βέβαια έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η ομάδα μας σήμερα έδειξε ψυχή, την ψυχή που έχει συνηθίσει να δείχνει σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή και πρέπει να πάμε ακόμα πιο δυνατά στην Βουλιαγμένη, διότι είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το επόμενο. Η ομάδα της Βουλιαγμένης ουσιαστικά με μια ακόμα νίκη παίρνει το πρωτάθλημα, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο οπότε όπως καταλαβαίνουμε θα δώσουμε ακόμα πιο πολλά από σήμερα για την νίκη στην Βουλιαγμένη για να φέρουμε πάλι τους τελικούς εδώ στο σπίτι μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button