ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα έχει περιθώρια να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στoν Προμηθέα παρουσιάστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

 

Ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, επιστρέφοντας στις θετικές εμφανίσεις κι έφτασε στο 108-71

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε παρά να μη είναι ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του στον πρώτο ημιτελικό της σειράς

«Δεν έχω να πω πολλά. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε διάρκεια και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι είδαμε να επιστρέφει όλο το διαθέσιμο ρόστερ ξανά και το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά να βρουν και ρυθμό τα παιδιά που έλειπαν καιρό από το γήπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό και να βρούμε πάλι την χημεία μας μετά από τους τραυματισμούς».

Ερωτηθείς για το αν λειτούργησε ως «καμπανάκι» η εικόνα της ομάδας στο πρώτο προημιτελικό με την Κύμη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως :«Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι, αλλά η ομάδα προσπαθεί. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και προπονούμαστε μαζί θα ανεβαίνουμε, αυτό είναι το ζητούμενο. Θεωρώ ότι όλοι παίκτες προσπαθούν, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Τέλος, αναφορικά με τα ποσοστά της ομάδας στα τρίποντα στα δύο τελευταία ματς και το αν έχει ανέβει η ψυχολογία, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε:

«Στην Ευρωλίγκα είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσαμε να είχαμε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Τώρα η ομάδα δουλεύει, έχει καλή απόδοση στο γήπεδο και όταν μπορείς και προπονείσαι επειδή είσαι υγιής θα ανέβουν και τα ποσοστά και θα παίξεις καλό μπάσκετ, όπως έγινε σήμερα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button