REDΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ξεφτίλα της “Εξυγίανσης” σε όλο της το μεγαλείο(Pics-Videos)

Είχε δίκιο -τελικά- η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Είχε αναφέρει πως θα μείνει στην ιστορία και οι άνθρωποι απέδειξαν ότι βλέπουν μπροστά. Πολύ μπροστά όμως ,που τύφλα να χει μπροστά τους ο Νίκος Χορταρέας.  Ο Redistas αναλύει..

Αυτός ο τελικός θα μείνει στην ιστορία για το ανείπωτο ξύλο μεταξύ των οπαδών των δύο “εξυγιαντικών” ομάδων, θα μείνει στην ιστορία για τους αμέτρητους τραυματίες που  αντί να δουν ματς, βρέθηκαν στα νοσοκομεία της Πόλης και ήταν τόσοι πολλοί που  χρειάστηκε να έρθουν τα ΕΚΑΒ  από τη Λάρισα για να βοηθήσουν την κατάσταση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Θα μείνει αξέχαστος, γιατί ακόμα και λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα,  μπροστά στα μάτια των  επισήμων έπεφτε το ξύλο της αρκούδας.

Και βέβαια θα μείνει στην ιστορία για το οφσάιντ γκολ του Ενρίκε  που χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του Σαββίδη. Οφσάιντ που θα το έδινε και ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας.

Οτι έγινε, το είδαμε ΟΛΟΙ  και το είδαν ΟΛΟΙ οι αξιωματούχοι του αγώνα με τα ίδια μας και ΙΔΙΑ τους ματάκια. Με λίγα λόγια, η “γιορτή” -κατά κάποιους-  παραλίγο να γίνει τραγωδία καθώς με θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό .

Και βέβαια περιμένουμε με ενδιαφέρον  ποιά θα είναι η τιμωρία για όλα όσα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έγιναν και όχι ψέματα που  εφήυραν κάποιοι ξεπερνώντας και τους μετρ του είδους.

Kαι δεν μιλάμε για απλά αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΤΕΤΑΜΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ που επισύρουν ακόμα και αφαίρεση βαθμών .

 

https://www.youtube.com/watch?v=7YujZqsFhBA

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button