ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μπάλα στο γήπεδο του Χάσι

Αν υπάρχει ένας προπονητής στην Ελληνική Σούπερ λίγκα που πρέπει και οφείλει να αισθάνεται ευτυχισμένος αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπέσνικ Χάσι.

Και εξηγούμαστε. Ο 45χρονος Κοσοβάρος τεχνικός είναι ένας από τους προπονητές του Ολυμπιακού, τα τελευταία χρόνια, που μπορεί να πεί ότι η διοίκηση  του έκανε πράξη ότι ζήτησε.Και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταγραφών είναι δικό του με τελευταίο αυτό του Ζιλέ που ναι μεν δημιουργεί πολυκοσμία στο κέντρο, αλλά η λογική του προπονητή της ομάδας είναι ότι στη μεσαία γραμμή θέλει ψηλά κορμιά και όχι μικρόσωμους.

Και αυτό μοιάζει απόλυτα λογικό. Στο άκουσμα της πρόσληψης του δεν θα έλεγε κανείς ότι επήλθε ο απόλυτος  ενθουσιασμός ωστόσο ο ίδιος με τη μεθοδικότητα του, την όρεξη για δουλειά και το πλάνο του, μέχρι τώρα βαδίζει σε σωστά μονοπάτια.

Και η διοίκηση, έπρεπε και το έκανε να στηρίξει την επιλογή της σε μεγάλο βαθμό με σκοπό τίποτα άλλο από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, η μπάλα παίζει από τον ίδιο τον Χάσι. Που θα πρέπει να βάλει κάτω τα πλάνα του  και μαζί με τους συνεργάτες του και βεβαίως τους παίκτες του  θα πρέπει να στείλουν τον Ολυμπιακό στα ..αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεκάθαρο και είναι μονόδρομος.

Και όπως έχουμε ξαναγράψει η Ριέκα δεν είναι  η υπερομάδα ,αλλά ουδείς οφείλει να την υποτιμήσει.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button