ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η μεγαλύτερη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου”!

Με την καλύτερη διάθεση θα έβλεπε ο Φράνκο Σολδάνο την μετακίνησή του στην Ελλάδα από την Ουνιόν Σάντα Φε! Μάλιστα σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ενδιαφερθεί πολύ θερμά για την απόκτησή του, ως την μεγαλύτερη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 23χρονος άσος, ο οποίος σκόραρε για λογαριασμό της Ουνιόν στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αλντοσίβι, απασχολεί πολλές ομάδες και μία εξ’ αυτών είναι ο Θρύλος, γι’ αυτό και και κλήθηκε να σχολιάσει αυτή τη μεταγραφολογία που εμπλέκει το όνομά του σε διάφορα σενάρια.

«Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή με έχουν πουλήσει τόσες φορές. Πιστεύω, πλέον, ότι είναι μια δημοσιογραφική κατευθυντική τάση για να με εκθέσουν ως ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά, ενοχλημένος ο Σολδάνο και πρόσθεσε:

«Κανείς από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι με έχουν πουλήσει. Πρώτα με πούλησαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στη Λεβάντε, στην Ελλάδα. Έτσι, προσπαθώ να μην μιλάω, να μείνω προσηλωμένος. Είμαι πιστός στην Ουνιόν, πάντα έλεγα ότι όσο έχω συμβόλαιο και είμαι παίκτης της, θα τη σέβομαι και θα προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται για την ομάδα μου. Πέρα από το μέλλον μου, λοιπόν, ευτυχώς μπόρεσα να συνεισφέρω στο σημερινό μας θρίαμβο».

Σχετικά με την πιθανότητα μεταγραφής του στην Ελλάδα, ο Σολδάνο αποκάλυψε ότι οι όποιες εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν ως τις 24 Αυγούστου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να πάρει περισσότερο, καθώς υπάρχει χρόνος ως τις 24 Αυγούστου. Με δελεάζει η Ελλάδα, νομίζω ότι είναι μια καλή πιθανότητα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δύναμη είναι ο Ολυμπιακός που είναι ένας από τους ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη και παίζει διαρκώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά τις τελευταίες τέσσερις μέρες είπα στους ανθρώπους μου να μη μου λένε τίποτα για αυτό το θέμα, επειδή διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ουνιόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button