ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μεγάλη ευκαιρία ενος υπέροχου λαού

Σε αλλοτινές εποχές μας “ταξιδεύει” ήδη από τωρα η είδηση ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στην Νέα Σμύρνη για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Σε εποχες 80, 90 και μεχρι τα μεσα του 2000 με τελευταια επισκεψη το 2006 επι… Καστίγιο!

Σε μια περιοχή που το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι έντονο, η ομάδα των κυανερυθρων σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό αποφάσισαν να προβούν σε αυτή τη κίνηση που ευχής έργο είναι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συλλόγους.

Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό και το λαο του, ως φιλοξενούμενο, να αποδείξει πως εκεί που αλλοι καταπατουν τους νόμους και κάνουν τα στραβά μάτια σε “εκστρατείες” κατ’ επανάληψη, σε επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και σε ρίψεις φωτοβολιδων σε ηλικιωμένους και παιδιά, εμείς διαφέρουμε.

Και το ξέρουμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει αυτη την ευκαιρία και θέλει να την αρπάξει από τα μαλλιά. Για να αποδείξει πρώτα από όλα πως η βία περισσεύει και δεν έχει καμία θέση στις εξέδρες αλλά και σε όλους εκείνους που “υπό το φόβο επεισοδίων” έχουν απαγορέψει τις μετακινήσεις. Απόφαση βέβαια που στη πράξη αφορά μόνο τον Ολυμπιακό!!!

Να η ευκαιρία ενός υπέροχου λαού, αυτού του Θρύλου να αποδείξει πως ακόμα πιο ενωμένοι και εκτός Καραϊσκάκη μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button