ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κρίσιμη Τετάρτη για τον πρωταθλητή

“Μπήκαν” Πρίντεζης και Αγραβάνης, παλεύει για το θαύμα ο Kill Bill!

Σπάζουν τα κοντέρ στον Ολυμπιακό οι παίκτες που προέρχονταν από μεγάλα διαστήματα απουσιών λόγω τραυματισμών, προκειμένου να προλάβουν το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης που είχε μείνει εκτός από τις 15 Δεκεμβρίου οπότε και τραυματίστηκε στο γόνατό του στο Κάουνας, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των πρωταθλητών και όλα δείχνουν πως θα δώσει το “παρών” στο μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Αγραβάνη, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον ώμο του και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε ότι αφορά το θέμα που “καίει” και έχει ονοματεπώνυμο “Βασίλης Σπανούλης” τα πάντα παραμένουν ρευστά. Ο Αρχηγός του Θρύλου συνέχισε την θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί και την οποία “κληρονόμησε” στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Τα πάντα σε ότι αφορούν την υπόθεση του Kill Bill θα ξεκαθαρίσουν κατά πάσα πιθανότητα αύριο. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του, ωστόσο δεν αποκλείεται να τρελάνει τους πάντες και να δώσει το “παρών” στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button