ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Αρκετοί εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Μελίνα Μερκούρη» με προεξέχοντα τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, βοηθώντας την ομάδα βόλεϊ γυναικών στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup με την Γενισέι.

 

 

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό οργανισμό της χώρας και από τους μεγαλύτερους στον κόσμο και αυτό επιβεβαιώνεται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, αλλά και από το γεγονός ότι είναι η πιο ενωμένη οικογένεια!

Ξεκάθαρη απόδειξη αποτελεί ο πρώτος ημιτελικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Θρύλου κόντρα στην ρωσική Γενισέι, όπου αρκετοί εκπρόσωποι όλων των τμημάτων έδωσαν βροντερό παρών

Προεξέχοντος του Προέδρου Μιχάλη Κουντούρη, φυσικά. Ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη ήταν μαζί με τους τιμ μάνατζερ του ΤΑΑ Ολυμπιακός Νίκο Μαντούβαλο και το μέλος του ΤΑΑ Λευτέρη Χρυσοφάκη.

Επίσης, βροντερό παρών έδωσε η Γενική Γραμματέας και Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγγίρη, μαζί με την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και παλαίμαχη διεθνή πολίστρια του Θρύλου Σταυρούλα Αντωνάκου και την διεθνή γκαρντ της Κυπελλούχου ομάδας μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση.

Επίσης, κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών ήταν και το ανδρικό βόλεϊ. Ο λόγος για τον αρχηγό Ντίμα Φιλίποφ, τους Νταφ, και Άθος Κόστα, όπως φυσικά και ο προπονητής των Κυπελλούχων και κατόχων του Λιγκ Καπ Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Στις εξέδρες του «Μελίνα Μερκούρη» έλαμψαν διά της παρουσίας τους κι εκπρόσωποι άλλων αθλημάτων, όπως η φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ γυναικών Αφροδίτη Κοσμά, ο προπονητής της νταμπλούχου ομάδας πόλο Ανδρών Θοδωρής Βλάχος, αλλά και ο Ισπανός περιφερειακός Άλμπερτ Εσπανιόλ.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button