ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Η θύρα 7 είναι το σπίτι μας”

Το δικο της μήνυμα έστειλε η Θύρα 7 για τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων οπαδών. 1.900 «κομμάτια» έχουν μείνει, με τον λαό του Θρύλου να επισημαινει ότι είναι υποχρέωση του κόσμου να εξαντλήσουν τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν απομείνει:

«Ο Ολυμπιακός μας τις αμέσως επόμενες 10 ημέρες δίνει τα πρώτα τρία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια του.

Έχοντας ξεπεράσει τα 4,000 διαρκείας στην Θύρα 7, και εν όψει του πρώτου αγώνα που έρχεται με την Μπέρνλι, θυμίζουμε ξανά ότι… ΔΕΝ θα πωλούνται απλά εισιτήρια στο πέταλο μας. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στην Θύρα 7 είναι, να είναι κάτοχος διαρκείας. Αυτό θα ισχύσει για όλη την χρονιά, και σε όλα τα παιχνίδια.

Λιγότερα από 1,900 είναι τα εναπομείναντα πλέον διαρκείας, τα οποία θα διατίθενται από την Δευτέρα το πρωί και κάθε ημέρα ακόμη και την Πέμπτη την ημέρα που αντιμετωπίζουμε την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα… Είναι υποχρέωση όλων μας, και κυρίως προς τον ερασιτέχνη, να εξαντλήσουμε όλα τα διαρκείας στο πέταλο μας στηρίζοντας την προσπάθεια του.

Για όλους εμάς που η Θύρα 7 είναι το σπίτι μας, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να στήνουμε ερυθρόλευκο πάρτι κάθε Κυριακή στηρίζοντας την ομάδα.

Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος αλλά πως θα βρεθούμε ντυμένοι με τα ιερά μας χρώματα στον ναό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button