ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η… “εξυγίανση” πέρασε πανηγυρικά από τα Τρίκαλα! (vid)

Δώστε μας μάτια να βλέπουμε αυτή τη πανέμορφη “εξυγίανση” του ελληνικού πρωταθλήματος! Εξυγίανση που δεν έχει αφήσει κανέναν… ασυγκίνητο. Και επειδή ακριβώς “σκίζει” από όπου περνάει είπαν οι άνθρωποι να προσφέρουν άλλη μία και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Λίγες μόνο μέρες μετά το “εξυγιανθέν”… εεε μας συγχωρείτε το ακυρωθέν γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Φάληρο και μία παραπάνω από το “εξυγιασθέν”… εεεε μας συγχωρείτε το ανθρώπινο λάθος στη φάση του γκολ του Πλατανιά που ποτέ δε μέτρησε, το εξπρές της “εξυγίανσης” πέρασε και από τα Τρίκαλα!

Η τοπική ομάδα πάλεψε όσο μπορούσε κι όσο της επέτρεψαν αλλά δεν κατάφερε ούτε κατά διάνοια να πάρει αυτή τη δυνατότητα! Και ιδού το 1-2 του ΠΑΟΚ, με τον Μάτος να… καβαλάει στη ψύχρα τον αντίπαλό του και τον Βαρέλα να βρίσκει την μπάλα και να σκοράρει από θέση οφσάιντ. Τα δύο σε ένα!

http://www.dailymotion.com/embed/video/x6bxk3d?api=postMessage&autoplay=0&background=495a6c&chromeless=1&endscreen-enable=0&foreground=ffffff&html=1&id=v1_dailymotion_api&origin=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr&quality=720&ui-highlight=60b0ff&ui-logo=0&ui-start-screen-info=0

Σχετικά Άρθρα

Back to top button