ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ενδεκάδα του Θρύλου

 

Σχήμα με τον Νικολάου στο κέντρο της άμυνας, τους Πάρντο, Σεμπά στα άκρα και στην κορυφή τον Εμενίκε παρατάσσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής στο αποψινό ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην τέταρτη θητεία του στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Με αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στην αποψινή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιουβέντους για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Ο Τάκης Λεμονής στο ντεμπούτο του σε αυτή την τέταρτη θητεία του στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών Ελλάδας παρατάσσει ένα άκρως ορθολογικό κι ευέλικτο σχήμα, ποντάροντας φυσικά στο να ανακόψει τον φρενήρη ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 57χρονος τεχνικός επιλέγει σχήμα 4-2-3-1 το οποίο έχει στη διάταξή του ως εξής:

Κάτω από δοκάρια ο Προτό, ενώ την αμυντική τετράδα από δεξιά προς αριστερά συγκροτούν οι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρης. Οι Ρομαό και Ζντιέλαρ συγκροτούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τον Οτζίτζα Οφόε σε δημιουργικό ρόλο. Οι Πάρντο και Σεμπά θα ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τα δύο άκρα, με τον Εμμάνουελ Εμενίκε να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button