ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Η γλυκιά υπόσχεση που έφερε την ευρωπαϊκή κορυφή! (Video)

Πέρυσι τέτοια ημέρα επέστρεφε στην Αθήνα η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού μετά την απώλεια του Challenge Cup, αφήνοντας την υπόσχεση ότι θα πάλευε φέτος για την ευρωπαϊκή κορυφή. Όπως και συνέβη!

Ιδιαίτερη και «σημαδιακή» από κάθε άποψη θεωρείται και είναι η σημερινή ημερομηνία για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού

Μπορεί να μας χωρίζουν επτά χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας, το «παρθενικού» τροπαίου στην ιστορία του τμήματος, αλλά και με μία άλλη πολύ σημαντική συγκυρία, που μας φέρνει πέρυσι τέτοια ημέρα.

Ανήμερα του Πάσχα, η αποστολή της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επέστρεφε από την Προύσσα μετά τον επαναληπτικό του Μεγάλου Σαββάτου και την ήττα με 3-0, που είχε γνωρίσει από την τουρκική ομάδα. Αποτέλεσμα, που σηματοδότησε την απώλεια του Challenge Cup στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας, μετά την δύσκολη νίκη με 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη»

Κατά την επιστροφή όλα τα στελέχη της είχε αφήσει μια γλυκιά υπόσχεση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν μέχρι το αεριοδρόμιο των Σπάτων, ώστε να τις υποδεχθούν.
Ποια ήταν αυτή; Μ απολύ απλά, ότι θα έκαναν την υπερπροσπάθεια φέτος να φέρουν στον Πειριαά το βαρύτιμο τρόπαιο! Και το έφεραν και μάλιστα απέανντι στην ίδια ομάδα! Και με τί νίκη! Επί τουρκικού εδάφους με 1-3 σετ!

Δείτε στο παρακάτω video μέσα από την κάμερα του Redaroume.gr στιγμές της περυσινής άφιξης των κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ

https://www.facebook.com/redaroume/videos/1054148101384874/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button