ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αυτοκριτική του Πρίντεζη

Λένε ότι για να είσαι μεγάλος παίκτης, στα δύσκολα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου και ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κρύφτηκε. Λίγο μετά το τέλος του τελικού ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον χαμένο τελικό αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι και την απόδοση του:«Κακά τα ψέματα, η Φενέρμπαχτσε το άξιζε. Έβαλε μεγάλα σουτ, ρισκάραμε από κάποιους παίκτες που στην αρχή μας.σκότωσαν και της άξιζε η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι στην επίθεση δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό. Φταίω κι εγώ σε αυτό, κακά τα ψέματα. Αναλαμβάνω κι εγώ το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί. Καλό, όμως, είναι να βλέπουμε καμιά φορά και το ποτήρι μισογεμάτο. Αν, δηλαδή, είχαμε αποκλειστεί και δεν ήμασταν εδώ και το βλέπαμε από την τηλεόραση μπορεί να ήμασταν πιο ήσυχοι μεν.

Για τη συνέχεια:Αυτή τη στιγμή όντως υπάρχει πολύ μεγάλη στεναχώρια.Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ άσχημα. Έτσι και κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα μας μείνει μια πολύ όμορφη εικόνα. Στην Ευρωλίγκα πάντα ένας χαίρεται.

Δεν είμαστε εμείς πάντα οι έξυπνοι που θα ερχόμαστε εδώ και θα κερδίζουμε. Δεν είμαστε ρομπότ.

Η διάρκεια είναι αυτή που μετράει. Βλέπεις ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ με μεγάλο μπάτζετ να έχει κατακτήσει μια Ευρωλίγκα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η Ρεάλ το ίδιο, η Φενέρ παλεύει τρία χρόνια.

Το ότι έχουμε καταφέρει να διεκδικούμε το τρόπαιο αποτελεί επιτυχία. Στην πιο δύσκολη Ευρωλίγκα όλων των εποχών, αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα είμαστε στο Φ4, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμασταν αισιόδοξοι. Το πρόσημο είναι θετικό. Το Final 4 δεν πρέπει να θεωρείται αποτυχία»

:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button