ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αξιοπρέπεια, η κατοστάρα και το… inactive βόλεϊ! (vid)

Συμπληρώθηκε αισίως ένας χρόνος από την ημέρα που ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε μία “γενναία” ανακοίνωση προκειμένου να καταφέρει να σώσει ότι μπορούσε από την κατάσταση στην οποία τον έχουν φτάσει όλοι εκείνοι οι “δήθεν σωτήρες” του.

Ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια, είναι δεδομένο, πως θέλει δυνατούς αντιπάλους, έτσι ώστε να γίνεται ακόμα καλύτερος. Μόνο που αντί αυτού, ο “αιώνιος” αντίπαλος παραπαίει διαρκώς και έναν χρόνο μετά δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα φως στο πράσινο τούνελ!

Πέρσι 24 Ιουλίου, είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση, με την οποία ο Παναθηναϊκός ζητούσε χρόνο διότι δεν υπήρχε το απαιτούμενο μπάτζετ που θα επέτρεπε, όπως έλεγε στις ομάδες του να έχουν μία… αξιοπρεπή παρουσία στα πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατέθεσε αίτημα για παράταση διορίας συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία για τις ομάδες Βόλεϋ Ανδρών, Βόλεϋ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών.

Η νέα Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., που πρόσφατα προήλθε μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου, αντιμετωπίζει πολλά και σύνθετα οικονομικά προβλήματα. Παρ΄ όλα τα ανωτέρω, στην προσπάθεια της να αγωνιστούν την νέα αγωνιστική χρονιά οι ομάδες Βόλεϋ Ανδρών, Βόλεϋ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών στην Α1 κατηγορία, ζήτησε από τις οικίες ομοσπονδίες την παράταση της διορίας συμμετοχής.

Πιο συγκεκριμένα,

Από ΕΣΑΠ, Βόλεϋ Ανδρών,  έως 24/8/2017

Από  ΕΟΠΕ, Βόλεϋ Γυναικών, έως 3/8/2017

Από ΕΟΚ, Μπάσκετ Γυναικών, έως 7/8/2017

προκειμένου να εξασφαλίσει το απαιτούμενο budget που θα επιτρέψει στις ομάδες μας να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία στα Πρωταθλήματα.

Τελικά ο Παναθηναϊκός έμεινε στην Α1 ανδρών όπου με κάθε… αξιοπρέπεια διασώθηκε από τα χειρότερα. Στο μπάσκετ γυναικών, ο Ολυμπιακός διέλυσε τις πράσινες με το εξωπραγματικό 102-29, την ώρα που το βόλεϊ γυναικών του “αιωνίου”, έμεινε ανενεργό…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button