ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηχηρή “φωνή” μετά από μία “βουβή” εβδομάδα

Είναι αλήθεια μεγάλη, πως εδώ και μία εβδομάδα, άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε μία κατάσταση “περίεργη”. Το τελευταίο φιλικό με την Λεγκανές ήταν, αναμφίβολα, τροφή για σκέψη. Είδαμε πράγματα που άρεσαν και πράγματα που δεν άρεσαν. Μετά το τέλος του, μία “περίεργη” ησυχία. Μία “περίεργη” ηρεμία η οποία όμως κάτι “μύριζε”. Το γενικό αίσθημα μετά τη “λευκή” ισοπαλία είναι πως κάτι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Και ναι, λέμε τις επόμενες ημέρες γιατί μία μεταγραφή δεν είναι “άιντε μπήκαμε στο πρώτο μαγαζί που βρήκαμε, κάναμε δύο γύρες, πήραμε ένα παντελόνι, το λογαριασμό και γειά σας”. Χρειαζόταν κάτι το οποίο να προκαλέσει μία σχετική αίσθηση, κάτι που να έπρεπε να “ψαχτεί” αρκετά και να αναλογιστούν πολλοί παράγοντες.

Και μετά από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός φώναξε και πάλι “παρών” στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη, έγινε η μεταγραφή του Μπίμπαρς Νάτχο. Ενός ποδοσφαιστή εγνωσμένης αξίας ο οποίος μπορεί να προσφέρει όλα αυτά που ζητάει ο Ολυμπιακός στην νευραλγική θέση του χαφ. Οι συστάσεις περττεύουν, αφού τον Νάτχο τον έχουμε γνωρίσει ως αντίπαλο και κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει ότι επρόκειτο για παίκτη από το “πάνω ράφι” που λέμε. Την ήθελε αυτή τη μεταγραφή ο Θρύλος από κάθε άποψη.

Μέσα στην “βουβή” εβδομάδα δεν έλειψαν και οι “φωνές” που άρχισαν πάλι να προτρέχουν και να προδικάζουν καταστάσεις πριν καλά καλά αρχίσει η νέα χρονιά. Λες και ο σχεδιασμός τελείωσε ξαφνικά στο φιλικό με τη Λεγκανές! Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Σχεδιασμός γίνεται κάθε μέρα και κάθε λεπτό που περνάει από την στιγμή που αρχίζουν οι μεταγραφές. Μία ομάδα δεν σταματά να μοντάρεται και να σχεδιάζεται ποτέ. Έτσι ο Νάτχο έγινε ένα κομμάτι – κλειδί στο παζλ που λέγεται “Νέος Ολυμπιακός”. Η εμπειρία του και η εγνωσμένη αξία του μπορεί να κουμπώσει γάντι στα “θέλω” του Ολυμπιακού. Πολλώ δε μάλλον όταν μπορεί και να δηλωθεί στην λίστα για το παιχνίδι ρεβάνς απέναντι στη Λουκέρνη. Και βασικότερο όλων, όταν έχεις ένα “γρανάζι” στη μηχανή σου που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις, ειδικά από τη στιγμή που η ρημάδα η τύχη για μία ακόμη φορά σου γυρίζει φόρα παρτίδα την πλάτη στις κληρώσεις στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League.

Κι αν υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο από την μεταγραφή του Νάτχο είναι το γεγονός ότι έπεται συνέχεια. Ο Ολυμπιακός “τρέχει” για να ολοκληρώσει το δέσιμο του και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο ούτως η άλλως υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι κόντρα στη Λουκέρνη. Μέσα και έξω. Η συνέχεια λοιπόν επί της… οθόνης και επί του γηπέδου! Δύο μέρες ακόμη και ξεκινάμε το ταξίδι μας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button