ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ηφαίστειο» ο Ναός με την Ντιναμό Κιέβου, ανακοινώθηκε το sold out!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League

Ανείπωτη τρέλα έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ώστε να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στο πρώτο πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με  αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League.

Oι οπαδοί των Πειραιωτών από την πρώτη στιγμή όπου κυκλοφόρησαν τα μαγικά χαρτάκια του πρώτου αγώνα της 14ης Φεβρουαρίου έσπευσαν να τα προμηθευτούν! Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο ματς με την ουκρανική ομάδα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχει sold out!

Ο λαός του Θρύλου απέδειξε περίτρανα την παθολογική του αγάπη για την ομάδα, εξαντλώντας ήδη τα εισιτήρια για το ματς αυτό με την ομάδα από την Ουκρανία.
Ο κόσμος έστειλε ήδη το μήνυμά του. Θα δώσει βροντερό «παρών» δίπλα στον Ολυμπιακό, για να δώσει ώθηση στην ομάδα και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση στους «16», από το πρώτο παιχνίδι.

Με τη σχετική ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους» να αναφέρει: «H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των “32” του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην DYNAMO KYIV που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Πέμπτη 14/2/19 και ώρα 19:55, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button