ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς με πολλαπλές δράσεις!

Το αποκορύφωμα της φιλανθρωπικής δράσης «Μη Σταματάς να Βοηθάς» πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) με τις επισκέψεις σε κοινωνικούς φορείς που έχουν ανάγκη υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιά και Νήσων.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από την Σαλαμίνα, όπου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού παρέδωσε 400 σοκολατένια αυγά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σαλαμίνας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στην συνέχεια, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη επισκέφθηκε τον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά όπου μοίρασε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο (20/4-21/4) στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου υπό την αιγίδα της Unesco και πάντα με την αμέριστη υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Δήμου Πειραιά, τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Μελάς. Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, η κα Τσιλιγκίρη είχε επισκεφθεί και πάλι τον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά μοιράζοντας λαμπάδες σε άτομα τρίτης ηλικίας και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που αφορούν το φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η δέσμευσή της για συνεχή στήριξη στον μεγαλύτερο μη κυβερνητικό οργανισμό στον κόσμο έγινε αμέσως πράξη προσφέροντας τρόφιμα σε άτομα που έχουν ανάγκη και εισπράττοντας σε ανταπόδοση τις ευχαριστίες των ανθρώπων του Ερυθρού Σταυρού.

Ο «μαραθώνιος» των δράσεων έκλεισε με την επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Παιδικής Προστασία στον Πειραιά όπου είχε την ευκαιρία να παραδώσει τρόφιμα και να συζητήσει με τα κορίτσια του ιδρύματος. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας αποτελεί ένα ιστορικό ίδρυμα παροχής παιδικής προστασίας για πάνω από εκατό χρόνια. Σήμερα φιλοξενεί κορίτσια διαφόρων ηλικιών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον παρέχοντάς τους βασικές ανάγκες διαβίωσης, ψυχολογική στήριξη, κάλυψη μαθησιακών αναγκών και ψυχαγωγία.

Η κα Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Από το 2013 που ξεκινήσαμε την δράση «Μη Σταματάς να βοηθάς», ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να προσφέρουμε απλόχερα την βοήθειά μας σε όσους έχουν ανάγκη. Σήμερα, πραγματοποιήσαμε τρεις επισκέψεις σε φορείς που διακρίνονται για την πραγματοποίηση κοινωνικού έργου. Ο Ολυμπιακός στηρίζει ενεργά αυτούς τους φορείς μαζεύοντας τρόφιμα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Το χαμόγελο και η ευχαρίστηση του κόσμου μάς κάνει πραγματικά χαρούμενους που το έργο μας πιάνει τόπο και μάς παροτρύνει να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά προγραμματίζοντας και νέες κοινωνικές δράσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button