Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηγέτης και σκόρερ ο «Μίλι»!

Το έκτο του φετινό γκολ στη Super League πανηγύρισε ο διεθνής Σέρβος μέσος χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Βέροια.

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει ακάθεκτος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς! Τη στιγμή, όπου εντείνεται η φημολογία αναφορικά με το μέλλον του, ο διεθνής Σέρβος μέσος τιμάει και με το … παραπάνω την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό από θρίαμβο σε θρίαμβο και εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου!

Ο 26χρονος άσος απέναντι στην Βέροια πρόσθεσε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, που έφεραν τους Πειραιώτες στο +13 από Πανιώνιο και Ξάνθη, που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση!

Ο «Μίλι» απέναντι στην Βέροια πανηγύρισε το έκτο του γκολ στην φετινή Super League  αξιοποιώντας την ασίστ του Μάρκο Μάριν στο 35’ και με κεφαλιά – δυναμίτη διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τους «ερυθρόλευκους»!

Επίδοση, η οποία τον έχει εδραιώσει στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή Super League, πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε που προηγείται με 13 γκολ! Επίτευγμα, που  καταδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» για όλες τις δουλειές.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button