ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζητά παρέμβαση Υπουργού και Εισαγγελέα ο Ολυμπιακός

Την παρέμβαση του Υφυπουργού, του ΓΓΑ και του Αθλητικού Εισαγγελέα για την συμπεριφορά της ΕΟΚ και μελών της ΚΕΔ σχετικά με το θέμα των τεσσάρων διαιτητών της Ευρωλίγκα που δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ, ζητά επιτακτικά η πειραϊκή ΚΑΕ.

 

 

Στα άκρα φτάνει η κόντρα που έχει ανοίξει με την ΚΕΔ/ΕΟΚ ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν διατειθεμένοι να προασπίσουν τα δικαιώματά τους κι έχου ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τον ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο των κινήσεων και συμπεριφορών των ΚΕΔ και ΕΟΚ,

Η πειραϊκή ΚΑΕ έχει στείλει ήδη επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, καθώς επίσης και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας την άμεση παρέμβαση τους.

Ενδεικτικά, στην επιστολή που απέστειλε η πειραϊκή ΚΑΕ, υπογραμμίζεται πως:

«- Με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη και Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

– Καταγγέλθηκε το γεγονός της μη νόμιμης συγκρότησης της ΚΕΔ και της απόλυτης ακυρότητας των αποφάσεών της, καθόσον, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2725/1999, δεν είναι όλα τα μέλη αυτής διεθνείς διαιτητές.

Δεδομένου λοιπόν ότι η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν…

– Την άμεση παρέμβαση των κ.κ. Υφυπουργού Αθλητισμού, Αθλητικού Εισαγγελέα και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

– καθώς επίσης και τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο της μη νόμιμης συμπεριφοράς της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ, όπως και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button