ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Τα ολόψυχα συγχαρητήριά του στη ομαδάρα βόλεϊ για την κατάκτηση του League Cup  κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω των social media ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το έντονο ενδιαφέρον του για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού επιβεβαίωσε με ξεκάθαρο τρόπο για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού του League Cup με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε την ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» α πανηγυρίσει με εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του πρώτου της φετινού τίτλου, διασύροντας με 3-0 σετ του Θεσσαλονικείς, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ που προσέθεσε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της χώρας μας! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!»

Μάλιστα το μήνυμα του Προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Άθος Κόστα να πανηγυρίζουν έναν πόντο από το θριαμβευτικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button