ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύκολο απόγευμα για τον Θρύλο

Την νικηφόρα πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ανενόχλητος ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 20-3 τον ΓΣ Περιστερίου για την 20η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν κανέναν απολύτως πρόβλημα, πέτυχαν ακόμη νίκη και αύριο υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (14:00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά καθώς τη Τετάρτη αντιμετωπίζουν την Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στη Κροατία.

Στο παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής ο Θρύλος έδειξε από τα πρώτα λεπτά την ανωτερότητα του όταν και προηγήθηκε με 8-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι κυρίαρχος και έφτασε χωρίς πρόβλημα σε μια άνετη νίκη. Μάλιστα αυτή η αναμέτρηση ήταν και καλό τεστ για τον Θρύλο με τον Θοδωρή Βλάχο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός 3-20 (0-5, 1-3, 0-5, 2-7)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Τσιφτσής, Παζαΐτης, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Γιαννουλάτος, Αμπατζής

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button