ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύκολο απόγευμα για τις γυναίκες στο βόλεϊ

wvol

Πανεύκολα η ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού υπέταξε με 3-0 εκτός έδρσς την Ηλιούπολη και παρέμεινε ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Σε περίπατο μετέτρεψε η ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού την εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Ηλιούπολη.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας με … φόρα από τον θρίαμβό τους επί του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα , ώστε να φτάσουν στην νίκη με χαρακτηρισιτκή άνεση με 3-0 σετ  (11-25, 8-25, 23-25) για την όγδοη αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» που αγωνίστηκαν και για την Σάσκια Χίππε η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τον τραυματισμό της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημείωσαν την 7η νίκη τους τη φετινή σεζόν και την αφιέρωσαν στην Γερμανίδα διαγώνιο του Θρύλου.

Ο Θρύλος μπήκε φουριόζος και με όπλο το πολύ δυνατό σερβίς , αλλά και τις πολλές επιθετικές του λύσεις έφτασε πανεύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 11-25.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας συνέχισαν να πιέζουν στο σερβίς δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην υποδοχή των γηπεδούχων. Έτσι, δεν συνάντησαν κανένΑ πρόβλημα να κατακτήσουν και το δεύτεορ σετ με χαρακτητιστική άνεση που μαρτυρά το 8-25.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες προσπάθησαν να σταθούν ανταγωνστικές, αλλά ο Θρύλος είχε τις λύσεις, τη ηρεμία, αλλά και την ποιότητα να το κατακτήσει με 23-25 και να πανηγυρίσει το τρίποντο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button