ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εχεις το καλύτερο ρόστερ …Απόδειξε το

Το παιχνίδι με τον  Αστέρα Τρίπολης τελείωσε και αυτό όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα  με τη Σπόρτιγκ ,οφείλουν και πρέπει να θαφτούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Γράφει ο Redistas.

Ας το καταλάβουν ,προπονητής και παίκτες, ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων και σε κάθε ματς οφείλει να το δείχνει.

Aλλά να μη βγάζουμε και μόνοι μας τα μάτια μας.  Για το ματς με τους Πορτογάλους , οι “τρύπες” που υπήρχαν στην άμυνα ήταν περισσότερες και από το καλύτερο Ελβετικό τυρί, το πλάνο επίθεσης στο πρώτο μέρος ,ήταν βγαλμένο από τα Lidl και πάλι καλά που ο Πάρντο έσωσε την παρτίδα.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα, περιμένεις κάτι διαφορετικό. ΟΚ , είναι άδειο το γήπεδο, δεν υπάρχει παλμός αλλά οφείλεις να παίξεις. Και αντί να παίξεις μπάλα, παίζεις με τη φωτιά. Οσοι ήταν στο γήπεδο κοιμήθηκαν με την κακή ανάπτυξη, εσύ κόουτς παίζεις με τα νεύρα μας αφήνοντας τον Πάρντο στον πάγκο για να βάλεις τον Καρσελά ,έχεις τον Μάριν  μέσα  που ήταν σκασμένος όπως και η μισή 11άδα, και όταν είναι να αλλάξεις το ματς και τον ρυθμό του, αφήνεις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ εκτός τον Φορτούνη που έχει αποδείξει ότι μπαίνοντας σαν αλλαγή  δίνει κάτι ..

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός, οφείλει να είναι πρώτος και με τέτοιο ρόστερ πρέπει να παίζει και μπάλα. Οπως βλέπετε ,δεν μας χαρίζει κανείς τίποτα. Ολοι είναι εναντίον του Ολυμπιακού .Και όταν λέμε ΟΛΟΙ  εννοούμε ΟΛΟΙ.

Διαβάζω στα Social Media, ύβρεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, τη διοίκηση ακόμα και τον προπονητή, μετά απο μία αποτυχία και πραγματικά ψάχνω να βρώ πόσο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ μπορεί να είναι κάποιος για να βρίζει τους παίκτες της ομάδας του. Είναι πραγματικά ντροπή.

Για να καταλάβετε τον πόλεμο, ακόμα και για Post του Κώστα Καραπαπά στο Facebook , ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κλήθηκε ως κατηγορούμενος τη στιγμή που άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων ,Πρόεδροι , παράγοντες προκαλούν ασύστολα τον κόσμο και δεν ασχολείται άνθρωπος.

Την Κυριακή έχουμε την Αεκ… Πρέπει, επιβάλλεται ,να την κερδίσουμε .Δεν υπάρχουν περιθώρια…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button