ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εχασε την ευκαιρία-κοιτάει μπροστά

Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός για το διπλό που θα του έδινε και το απόλυτο αβαντάζ για το Πρωτάθλημα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Και το ότι το πάλεψε  και το πήγε μέχρι το τέλος χωρίς τον Σπανούλη κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα του. 

Πολλοί λένε και γράφουν για τη διαιτησία. Και όχι άδικα. 32 βολές εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός, 16, ο Ολυμπιακός εύκολα φάουλ στον Μιλουτίνοφ, σε δεύτερες και τρίτες επαφές τα φάουλ για τους Πειραιώτες, αλλά πλήρωσαν και αυτοί τα λάθη τους.

Και ειδικά, στο 3ο δεκάλεπτο. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” με τον Μπουρούση μέσα στη ρακέτα και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση, δίνοντας την ευκαιρία στους “Πράσινους” να έχουν αέρα.

Οι Πρωταθλητές έδειξαν ισορροπία αγωνιστική  σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, είχαν τον Γκρίν κατά πρώτο λόγο και τον Πρίντεζη κατά δεύτερο σε πολύ  καλή βραδιά, ακόμα και αν ο υπαρχηγός δεν ήταν εύστοχος, ωστόσο πήρε ριμπάουντ και μοίρασε ασίστ, και όταν ήρθαν τα δύσκολα θύμισαν στον αντίπαλο  τους πως είναι σκληροί για να πεθάνουν.

Και τώρα πάμε στο Game 3.. Είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι της σειράς για μένα. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι όπως πρέπει.  Είτε με ,είτε χωρίς τον Σπανούλη, η ομάδα πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει σπίτι και κόντρα ακόμα και στη διαιτησία(δείτε ποίοι σφυρίζουν και θα καταλάβετε), οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι και μπορούν να κερδίσουν εκ νέου το προβάδισμα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button