ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εφές… δες και πες!

Τελειώσαν τα ψέμματα… Ότι έγινε, έγινε μέχρι αυτή τη φάση της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός είχε κανονίσει τα της πρόκρισης του από αρκετά νωρίς στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γεγονός που επέτρεψε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δοκιμάσει πράγματα στην ομάδα ενόψει των προημιτελικών.

Και η ώρα των προημιτελικών έφτασε. Οι παίκτες το γνωρίζουν, ο κόουτς Σφαιρόπουλος το γνωρίζει, ο κόσμος είναι… κάτι παραπάνω από έτοιμος!

Σαν έτοιμοι από καιρό, λοιπόν, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να σηκώσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον… αέρα, ή πιο σωστά να το μετατρέψουν σε ηφαίστειο, με την φωνή τους να γίνεται λάβα που θα λιώσει την Εφές. Μια… λάβα που φτάνει από την πλευρά της θάλασσας του Πειραιά και θα εξαπλωθεί σε όλο το φαληρικό γήπεδο, μετατρέποντας το στην καλύτερη και πιο “καυτή” έδρα της Ευρώπης.

Κι αν ο λόγος μας δεν είναι αρκετός, τότε η Εφές που έρχεται ξανά στα προημιτελικά, μπορεί να ανατρέξει στο 2013 ή ακόμη καλύτερα να ρωτήσει την συμπατριώτισσα της, Μπούρσασπορ για το τί συνέβη στο “Μελίνα Μερκούρη” από 2.500 κόσμου. Πόσο μάλλον από ένα γεμάτο ΣΕΦ!

Είμαστε έτοιμοι! Ο δρόμος για την Πόλη ανοίγει διάπλατα μπροστά μας!

Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button