ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τη δωρεά του»

Τις ολόψυχες ευχαριστίες του προς τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για τη ανάπλαση της Πλατείας Αλεξάνδρας.

 

Το έντονο ενδιαφέρον του για όλα τα δρώμενα που αφορούν τον Πειραιά και την διαρκή πρόοδό του, αποδεικνύει περίτρανα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος της πόλης με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ηγήθηκε της προσπάθειας να αποκτήσει ξανά ζωή η ιστορική Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου δεσπόζει το μνημείο που αφορά την γενοκτονία των Ποντίων κι εγκαινιάστηκε ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης

Με αυτή την ευκαιρία ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με μήνυμα του στα social media  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου για την δωρεά του

Αναλυτικά:

«H πλατεία Αλεξάνδρας, πέρα από το μνημείο γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το οποίο δεσπόζει, είναι μια πλήρως ανακαινισμένη πλατεία την οποία μπορούν να χαρούν οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας. Μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους, να απολαύουν τη υπέροχη θέα αλλά και να γυμναστούν αν το επιθυμούν με τα νέα όργανα γυμναστικής. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Olympiacos FC και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis για την δωρεά του, για την ριζική ανάπλαση της πλατείας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button