ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία!»

Την ευτυχία για την επιστροφή του στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού φανέρωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Στον έβδομο ουρανού «πετούσε»» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη λήξη της συγκλονισιτής αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Πανιωνίου με το αγγλικό» 4-3 και να επιστρέφει στις επιτυχίες

Ο διεθνής Ιρανός φορ, που επέστρεψε στην Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος των «κυανέρυθρων» τους …τιμώρησε με δύο πανέμορφα γκολ, τα οοία δεν τα πανηγυρισε σεβόμενος την προηγούμενη θητελία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης , στις δηλώσεις, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί ο προπονητής Τάκης Λεμονής.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Για την επιστροφή του μετά από δύο μήνες: «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας, την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους μας. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δύο μήνες προσπαθούσα και δούλευα σκληρά. Ηταν πολύ δύσκολο για εμένα, γιατί ήμουν έξω από όλα, ακόμα και από τις προπονήσεις. Ηταν ένα πολύ δύσκολο για μένα να συνεχίσω να προσπαθώ, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα αυτή την ευκαιρία και ήμουν καλά προετοιμασμένος για την αξιοποιήσω».

Για τις ευκαιρίες που πήρε με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος αλλά και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Ναι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και στην Εθνική του Ιράν. Ο προπονητής εκεί μου έδωσε την ευκαιρία, πέτυχα 2 γκολ και μετά από δύο μήνες κατάφερα και πάλι να παίξω και να σκοράρω. Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Λεμονή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα. Εγώ από την πλευρά μου έδειξα τη δουλειά που έκανα τόσο καιρό. Ημουν πολύ καλά προετοιμασμένος».

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε τα γκολ: «Ηρθα στην Ελλάδα έχοντας συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Μου έδωσε τα πάντα και με βοήθησε να βρεθώ στον Ολυμπιακό. Εχω πολύ καλή σχέση εδώ και είχα σκεφτεί από πριν ότι αν έβαζα γκολ, δεν θα το πανηγύριζα. Το έκανα από σεβασμό και αγάπη για τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Υπήρχαν στιγμές που μου έδειξαν την αγάπη τους και ήθελα να τη σεβαστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να πανηγυρίσω».

Για τον Μασούντ και τα πολύ καλά λόγια που είπε γι’ αυτόν πριν από λίγες ημέρες: «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τον Μασούντ. Είναι ένας πολύ ικανός παίκτης, με πολύ καλή προσωπικότητα. Ολοι στο Ιράν πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερος. Είναι ένας σούπερ σταρ στη χώρα μας. Εχει φύγει πολλά χρόνια από το Ιράν και αυτή τη στιγμή θέλω να του ευχηθώ να έχει όλα τα καλά στη ζωή του. Στον Πανιώνιο είναι κάτι παραπάνω από ένας αρχηγός. Θέλω να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη ζωή του».

Αν ο ίδιος κατάλαβε για ποιο λόγο είχε μείνει εκτός πλάνων του Μπέσνικ Χάσι: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εύχομαι και σε εκείνον ό,τι καλύτερο στη ζωή του».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button