ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ευχαριστημένος για τους παίκτες, χαρούμενος για τον σύλλογο!»

Τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup  με δύο νίκες σε βάρος της Μενέν εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένος για την ποιότητα της ομάδας, που καθοδηγεί, είχε ο Φερνάντο Μπενίτεθ, λίγη ώρα μετά το τέλος του επαναληπτικού με την Μενέν.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Θρύλου στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε το ενθουσιασμό του για την απόδοση των παικτών του, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για το μεγαλείο του συλλόγου που εκπροσωπεί:

«Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα σήμερα και στο τεχνικό και στο τακτικό μας κομμάτι. Κάναμε ότι χρειαζόταν για να ελέγξουμε το παιχνίδι και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πολύ χαρούμενος για το σύλλογο του Ολυμπιακού. Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έτσι θέλουμε να παίζουμε πάντα. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας πάντα. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στον επόμενο γύρο και βρισκόμαστε στους «4» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Οϊβάνεν: «Κάναμε αυτό που έπρεπε!»

Ο Μίκο Οϊβάνεν από την πλευρά του αρκέστηκε να τονίσει τα εξής: «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Πετύχαμε αρκετούς πόντους από το σερβίς και το μπλοκ μας, βγάλαμε πολλές άμυνες και δεν τους αφήσαμε να σπάσουν τη δικιά μας άμυνα ώστε να πάρουν εύκολους πόντους. Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και συνεχίζουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button