ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ευχαριστημένοι από αυτό που βλέπουμε αλλά όχι από αυτό που συμβαίνει” (video)

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την χαρά του, την ικανοποίησή του από την απόδοση, το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση αλλά δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι είναι οκτώ πόντους πίσω, ειδικά με τον τρόπο που έχει “διαμορφωθεί” αυτή η διαφορά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του διαρκώς βελτιώνεται αλλά για κάποιους παράγοντες, οι οποίοι δεν μπορούν να ελεγχθούν, έχουν φέρει τον Ολυμπιακό πίσω στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά, δεσμεύτηκε πως η ομάδα του θα είναι εκεί και πως θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

Είδαμε έναν Ολυμπιακό απολαυστικό. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά η βαθμολογική διαφορά είναι στο -8. Πόσο θεωρεί ότι αυτό είναι δίκαιο και κατά πόσο μπορεί να ανατραπεί:

“Υπάρχει μία διαφορά στην βαθμολογία αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε ως το τελος. Η ομάδα έδωσε χαρά στον κόσμο, έπαιξε καλά, ήταν δυναμική. Το σημαντικό είναι πως παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να υπάρχει κάποια κούραση. Είναι πολλά τα ματς. Το θετικό είναι πως βλέπουμε να υπάρχουν αποθέματα φρεσκάδας και δυνάμεων. Υπό άλλες συνθήκες η ομάδα θα μπορέσει να είναι ακόμα καλύτερη. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος να καλύψουμε την διαφορά.

Που οφείλεται αυτό το -8 και αν είχαν ενημερωθεί οι παίκτες του πριν το ματς για το τί συνέβη στην Τούμπα:

“Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό. Ημασταν συγκεντρωμένοι στο δικό μας ματς και όχι κάπου αλλού. Αυτά που έγιναν στην Τούμπα δε μπορούμε να διαχειριστούμε και για αυτό δεν ασοχολούμαστε. Ασχολούμαστε με τη δική μας δουλεια. Βέβαια αυτά που αναφέρετε, θα συζητηθούν αργότερα

Ο κόσμος είναι πολύ ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που βλέπει και για αυτό το λόγο φώναξε ξανά ρυθμικά το όνομά του. Θεωρεί ο ίδιος πως η ομάδα με την οποία δουλεύει αγγίζει τα δικά του “θέλω” και αν είναι ευχαριστημένος από αυτό που παρουσιάζει στο γήπεδο;

“Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος, διότι η βαθμολογική διαφορά, ειδικά με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί είναι για εμάς λυπηρό. Υπάρχουν παραγοντες που δεν μπορόυμε να ελέγξουμε, δυστυχώς. Σαφώς και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά όχι με αυτό που συμβαίνει. Είναι πραγματικά πολύ άδικο να βρισκόμαστε τόσους βαθμούς πίσω. Εμείς όμως θα είμαστε εδώ μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Από δω και πέρα θα δούμε πολλά μέχρι το τέλος του. Θα συμβούν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από εδώ και πέρα και, όπως είπαμε, όταν θα έρθει η ώρα να τα συζητήσουμε τα πάντα.

Για τις μεταγραφές που τελειώνουν και για το αν υπάρχει κάτι που να… περιμένουμε στο φινάλε.

“Από αύριο θα συγκεντρωθούμε επιτέλους στην ομάδα μας! Έχουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα και αυτούς που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού. Με αυτούς θα δουλέψουμε”.

Δείτε την συνέντευξη Τύπου:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button