ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευθυμήσαμε και πάλι !

Καλά που έχουμε και τους Αε6δες να μας διασκεδάζουν  και κάτι΄άλλους βαστάζους να μας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά και να μας “φτιάχνουν” εν όψει της νέας σεζόν.

Διαβάσαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ,λέει , “πελάτης” της ΑΕΚ φέτος  και μας αναφέρουν παραδείγματα.  Να ξέρετε ότι με τα συγκεκριμένα άρθρα γελάνε και οι ίδιοι οι φίλοι της “Ενωσης”. Που εδώ και πολλά χρόνια έχουν φάει ανείπωτα αγωνιστικά, πάντα ,σκαμπίλια από τον Ολυμπιακό σε όλα τα σπορ.

Στο ποδόσφαιρο.. τι να πρωτοθυμήθουμε .. Τεσσάρες -εξάρες ,ανατροπές σε σκορ, στο μπάσκετ  πήραν ένα Κύπελλο αφού οι “Ερυθρόλευκοι” ήταν χάλια και θα το γιορτάζουν μέχρι και του χρόνου όταν θα ξαναπαίξουμε. Πριν απο αυτό έχουμε ξεχάσει πότε μας είχαν ξανακερδίσει σε κρίσιμο αγώνα. Στο Βόλει γυναικών και στο Βόλει Ανδρών, πριν εξαφανιστούν σε παρακάτω κατηγορίες,οι “φάπες”, αγωνιστικές γαρ, ήταν αμέτρητες.  Στο Χάντμπολ σας αποκλείσαμε από τον τελικό του Κυπέλλου, βρήκατε και τα κάνατε σε μία ομάδα που δεν είχε  ρυθμό και πάτε να πάρετε Πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button